Vårens klasser startar v 5! Mer info, klicka här!

Home  /  Okategoriserade  /  Current Page

Vecka 5 STARTAR alla våra klasser och då är det även  öppet hus på Blue Hill vilket innebär att ni får prova på ALLA våra klasser gratis! Se schema för exakta tider! Förutom Zumba och BellyDance då dom klasserna börjar senare. Zumba för ni prova på söndag den 13 feb kl 14.30 i Sunnan skolans gymnastik sal (ligger snett mitt emot Blue Hill) BellyDance börjar v 9 och då är det även prova på klass (gratis). Anmälan sker skrivftligt from 2011 och blanketten får ni antingen på öppet hus eller om ni vet garanterat att ni vill gå en klass så kan ni emaila in er anmälan till amal.bluehill@gmail.com då får ni blanketten via email, ni fyller i den och sedan postar den till oss eller tar med den på Öppet Hus veckan.  
Vi har utökat med klasser, nya stilar bla så ta en ordentlig titt på schemat innan ni bestäämmer er. Vi har även två nya salar, en på Blue Hill och en i en annan lokal på Hagalundsgatan, så titta extra på schemat, där står vilken sal har vilka klasser. Och för er som vill dansa fler klasser i veckan har vi terminskort som kostar 2200 kr, då får du dansa följande stilar:  
NewStyle/Hip Hop, Dancehall Queen, House, Hip Hop, Popping, Krump, Popping, Dancehall, Afro Dancehall.  (Terminskortet gäller ej för dom stängda/avanc. klasserna som Popping Avanc, UniqueFreakz eller Dancehall stängd)  Man måste dock anmäla sig i förväg till varje klass man skall gå på så att vi vet antalet /grupp.

Välkomna till en ny termin på BlueHill!
Amal /// amal.bluehill@gmail.com


Leave a Reply